Austrijski mediji o CarGo: Srpska aplikacija napada Uber

Dolazak srpske kompanije CarGo u Beč ispratili su svi austrijski mediji, koji su ocenili da su poznate aplikacije Uber i Taxify&Co dobili jaku konkurenciju, čime će se unaprediti tržište transporta, a građanima ponuditi bolja usluga.

Poznate dnevne novine “Heute“ navele su da je CarGo doneo konkurenciju na tržištu prevoza i ističu da je CarGo ponudio jeftiniju uslugu od svetski poznatog Ubera. Novinari tog lista, koji su isprobali CarGo aplikaciju, naveli su da su za vožnju u trajanju od 14 minuta platili devet evra, dok bi za istu relaciju preko Ubera platili 12,75 evra.

Sa druge strane, austrijski „Kronen Zeitung“ ističe kao prednost CarGo aplikacije potpunu transparentnost troškova i sigurnost jer korisnici mogu pre poručivanja vožnje da vide koliko će ih ona koštati.

Kako u štampanim izdanjima i online mediji pišu o dolasku srpske kompanije CarGo na austrijsko tržište i prednostima koje je ponudila građanima Beča. Tako je sajt „Leisure communication“ istakao popust od 5 evra koji je CarGo obezbedio svim korisnicima aplikacije za prve tri vožnje, dok sajt “Future zone“ ističe da je CarGo ponudio kvalitetnu uslugu građanima i poštenu saradnju sa partnerskim kompanijama.

„Beč je postao bogatiji sa novom platformom za mobilnost. Kompanija koja je osnovana u Beogradu (Srbija), proširila se i na Cirih (Švajcarska), sada i na austrijsku prestonicu“, navode austrijski mediji i ističu da je CarGo obezbedio kvalitetnu i povoljnu uslugu građanima Beča i dobar prihod za vozače i iznajmljivače automobila, što je „rezultat posedovanja moderne flote i pažljive usluge“.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.