BRZI CHEESECAKE

Sastojci:

  •  sitni sir500 g
  •  slatka pavlaka0,5 l
  •  kisela pavlaka1 čaša
  •  mleveni keks300 g
  •  puter200 g
  •  prezle2 kašike
  •  šećer u prahu450 g
  •  želatin2 kesice
  •  miks voća500 g

chees kace

Uputstvo za pripremu

1.Mikserom izmešati omekšali puter i 150 g šećera, potom dodati keks i prezle pa izmešati masu. Izručiti u kalup i poravnati kašikom pa staviti u frižider.

2.Izmešati sitan sir, kiselu pavlaku i 150 g šećera. Toj smesi dodati umućenu slatku pavlaku i sve dobro izmešati u jednoličnu masu. Preručiti na podlogu od keksa i poravnati špatulom.

3.Želatin pripremiti prema uputstvu. U posudi prokuvati šolju vode sa ostatkom šećera, skloniti sa šporeta, dodati voće i želatin pa izmešati i prohladiti. Dodati na prethodno pripremljen kolač i staviti u frižider da se ohladi. Ukoliko se masa ne prohladi, propašće kroz beli sloj kolača.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s